Dupa 8 ani de relatie, presarati cu cateva despartiri si impacari, Printul William si Kate Middleton su luat decizia de a se casatori! Nunta lor a fost una de poveste, urmarita de peste 2 miliarde de oameni.

De atunci, cei doi nu au mai avut niciun incident, ba chiar au devenit un cuplu model. Au o relatie extrem de sudata, sunt fotografiati mereu zambitori si foarte apropiati, iar anul trecut au devenit parinti pentru a treia oara. Povestea lor de dragoste a fost spusa in diferite feluri, insa adevarul este ca Printul William s-a indragostit la prima vedere de Kate.

S-au intalnit absolut intamplator, iar ea l-a fermecat extraordinar de mult pe print. Cei doi au inceput o relatie, desi la acel moment Kate a fost nevoita sa renunte la actualul sau iubit, Rupert Finch, coleg cu actuala ducesa la Universitatea St. Andrews. Aveau o relatie asumata, insa aparitia Printului William la o prezentare de moda in scop caritabil i-a schimbat lui Kate toate perceptiile.

Imediat dupa incheierea prezentarii de moda, Printul a cautat-o pe Kate si a incercat sa o sarute, insa refuzul acesteia l-a pus si mai tare pe jar. La numai cateva zile au inceput o relatia amoroasa, dar pusa la incercare si presarata cu numeroase certuri si impacari.

Se pare ca dragostea lor a invins, iar Rupert nu s-a suparat niciodata pentru ca a fost parasit in detrimentul Printului William, acceptand invitatia la nunta acestora.

In semn de apreciere, Ducii au onorat la randul lor invitatia fostului iubit al lui Kate Middleton si au participat la cununia sa cu Natasha Rufus Isaacs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here