Fashion editorul, Iulia Albu, in varsta de 37 de ani, este cunoscuta si apreciata pentru felul sau direct de a-si spune parerea de fiecare data. A facut parte din juriul emisiunii “Bravo, ai stil” inca din primul sezon, insa acum a plecat la un post concurent.

Pe Iulia Albu o puteti vedea in fiecare saptamana in cadrul emisiunii prezentate de Catalin Maruta la rubrica “Presing la Dressing”, pe ProTv. Daca despre viata sa profesionala nu s-a abtinut niciodata sa vorbeasca, in ceea ce priveste viata sa persoanala a fost mereu extrem de retinuta. Nici pe baza divortului de catre fostul sau sot, Mihai Albu, celebrul designer de pantofi, nu a comentat foarte mult.

Ei au impreuna o fata, Mikaela, si si-au dorit mereu sa nu isi rezolve confliectele prin intermediul presei de dragul celei mici. In urma cu putin timp, Iulia Albu a marturisit ca are o noua relatie, la cativa ani de la divort, insa nu a vrut sa dea foarte multe detalii: “Casatoria este, momentan, un subiect care nu ma starneste foarte tare. Am o relatie in care sunt foarte fericita. Am langa mine un barbat care ma iubeste si pe care il iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Timpul liber mi-l petrec impreuna cu fetita mea, Mikaela, familia mea si iubitul. Cu toate ca nu am mult timp liber, gasesc timp pentru ca, de doua ori pe saptamana, merg la patinoar si la echitatie, impreuna cu fiica mea. Incerc sa combin cariera mea si timpul dedicat familiei, in asa fel incat nicio parte sa nu aiba de suferit.”

Cu ocazia Revelionului, aceasta a facut publica prima fotografie in care apare alaturi de iubitul sau, un cunoscut om de afaceri, stabilit in Londra, care i-a devenit si asociat intre timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here