Carmen de la Salciua este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara si de petrecere din Romania, dar si din strainatate! Nu de putine ori este invitata la evenimente inafara tarii pentru a-si incanta fanii cu melodiile sale.

Iar daca acum este pe culmile succesului, melodiile ei ajung numarul 1 in trending pe Youtube la doar cateva ore de la lansare, iar castigurile sale sunt enorme, nu putem spune ca a avut un trai lipsit de griji dintotdeauna. Din pacate, in copilarie a avut de indurat foarte multe lipsuri din cauza situatiei financiare mai putin buna.

Performanta sa este remarcabila, mai ales ca ea a apelat si la programul “Bani de liceu”, adresat elevilor care provin din familii cu venituri mici pentru a nu-si abandona studiile. Astfel, cantareata a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat in anul 2007 la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia cu urmatoarele note: 6.25 la „Limba romana”, 10 la „Limba engleza”, 5,65 la „Istoria romanilor”, 10 la „Instrument, canto” si 9.8 la „Educaţie fizica-handbal”, media sa generala fiind 8.36.

Aceasta se mandreste cu faptul ca a facut tot ceea ce a putut pentru a-si cladi o cariera cat mai solida si nu si-a abandonat studiile: “Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata, incat nimeni nu imi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta!

Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here