Relatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu parea ca se va sfarsi la altar, cu o nunta ca in povesti. Insa barbatul a ales o alta mireasa in locul blondei, pe care a chemat-o sa ii fie alaturi la cateva ore de la despartirea de “blonda lui Bote”.

Cei doi se aflau intr-o vacanta de vis si urma sa isi petreaca impreuna sarbatorile de iarna, insa imediat dupa Craciun, Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au spus adio. Ruptura a fost confirmata de catre apropiatii blondei, insa si de Alex, care a incarcat o fotografie pe retelele de socializare, in care aparea alaturi de fosta sa iubita, cu care are o fetita, spunand ca “dragostea adevarata nu moare niciodata”.

Cunoscut drept un barbat romantic, obinuit sa faca multe cadouri femeii pe care o iubeste, a confirmat regula si si-a surprins iubita cu un superb inel de logodna, chiar in noaptea de Revelion. Ioana a imortalizat momentul si l-a impartasit cu prietenii sai virtuali, felicitarile neintarziind sa apara.

In noaptea de Revelion, Alex Bodi s-a fotografiat la intrarea in restaurant, iar comentariile nu au intarziat sa apara: “Fiecare castel cu printul lui. Slava Domnului ca a disparut din peisaj “oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara… Sarbatori fericite si un an nou plin de sperante, ca te-ai lamurit de “petarde”.” Barbatul a sarit imediat in apararea fostei iubite, fara a permite sa fie jignita: “Nu trebuie sa vorbim asa de nimeni, nu ne-am mai inteles si atata tot. O zi buna!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here