Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la Antena 1, are o relatie inca din anul 2017 cu Smiley, prezentatorul si juratul de la postul de televiziune concurent, Pro TV. Inca nu se stiu motivele pentru care cei doi isi ascund relatia avand in vedere ca ambii sunt doua persoane libere, care pot face orice isi doresc.

Cei doi formeaza un cuplu inca din luna martie a anului trecut, dar pana acum evita aparitiile impreuna la evenimentele mondene. Prefera sa isi traiasca povestea de dragoste departe de ochii curiosilor, in public fiind vazuti de foarte putine ori. Chef Catalin Scarlatescu, un foarte bun orieten al Ginei Pistol, a declarat ca cei doi se inteleg minunat, ca le-a facut cunostinta, iar Smiley este o persoana foarte echilibrata.

Recent, Gina Pistol a fost vazuta intr-un mall din Bucuresti, cuparand cartea “Tata si copilul”, ceea ce ne duce cu gandul la o viitoare sarcina, iar acum doar incearca sa il obisnuiasca pe Smiley cu noua sa postura.

A fost pentru prima data cand aceasta si-a asumat relatia cu Andrei Tiberiu Maria si a marturisit ca deja incepe sa se pregateasca pentru sarbatori: “Am intrat in spiritul sarbatorilor de Craciun si sunt foarte buimaca, pentru ca o parte din mine a ramas, inca, in India. Mos Craciun exista, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie sa te uiti sub brad sa le gasesti. Imi doresc sa fiu sanatoasa, alaturi de cei dragi. Asta este cel mai important.

Sa fiu sanatoasa si bogata, sa am proiecte, sa muncesc. Nu-mi fac niciodata planuri de viitor. Sunt ocupata cu cele doua proiecte, Chefi la cutite si Asia Express. Asia Express va iesi in februarie, anul viitor, si o sa fie… Doamne, sa fiti cu ochii pe noi… Eu si Andrei suntem obositi, dar mai avem timp si pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here