Cei doi, Mirela si Ionut, au fost concurenti ai cunoscutei emisiuni, Insula Iubirii. Cei doi au mers impreuna in Thailanda, ca si cuplu, ins anu au reusit sa se mai intoarca impreuna. Barbatul a renuntat la relatia pe care o avea si a ales sa ramana ispita in urmatorul sezon.

Mirela nu cunostea aceste detalii, iar la ultima confruntare a vrut sa dea dovada de o femeie foarte sigura pe ea, insa, pe final a dezamagit. A incercat sa isi reia relatia cu Ionut, dupa ce deja ii spusese ca nu isi mai doreste o relatie cu el, dar a fost respinsa si a preferat sa accepte propunerea venita din partea producatorilor.

Bruneta a fost prima care a dat din casa si vorbind despre Hanne, iar Bogdan i-a sarit in ajutor sotiei sale, incercand sa o roage pe Mirela sa nu mai spuna minciuni pe care nu are cum sa le demonstreze. Cea de-a doua persoana care s-a sesizat cu privire la declaratiile Mirelei a fost fostul sau partener, Ionut Gojman.

Si nu s-a multumit sa ii spuna doar ei ce avea de spus, a facut-o public: “Fac acest story pentru ca minciuna si prefacatoria au ajuns la cote maxime si eu nu mai suport sa vad atata minciuna si prefacatorie din partea Mirelei. Draga mea, noi nu aruncam sageti, doar ne uimim de ceea ce esti tu si cum minti cu atata nonsalanta si cum te victimizezi atata. Sa incepem de la faptul ca tu ai fost sunata prima sa confirmi plecarea noastra in Thailanda si tu ai acceptat. Asta devenind o acuzatie grava la adresa mea, cum ca te-am fortat sa mergem in Thailanda.

In plus, te plimbi pe la emisiuni si minti ca n-am mai vorbit si ca nu ne-am mai vazut din martie. Intr-adevar, relatia noastra s-a terminat, dar noi ne-am vazut de zeci de ori. Avem poze impreuna. De unde atata minciuna? Cum sa vorbesti cu mine dimineata si seara sa zici ca n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei sa ajungi cu minciuna si prefacatoria asta? Eu am atatea mesaje cand imi vorbesti despre Mircea, despre faptul ca ai vorbit cu Hannelore de cand ai venit acasa, cand imi scrii mie lucruri urate despre persoane carora le dau like?

Cum sa faci atata victimizare si minciuna? Ai fugit dupa doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu stiu ce ai de gand, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ti de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi si nu mai minti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here