Una dintre vestile a care nu se astepta nimeni a fost despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Insa prezentatorul TV trebuia sa isi dea seama ca va fi parasit pentru a doua oara de Bianca, avand in vedere ca prima data s-a intamplat fara niciun fel de remuscari. Cei doi au un copil impreuna, insa separarea a fost inevitabila!

Relatia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu a inceput pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru Tine”. Prezentatorul TV a renuntat la Anda Adam, iar blonda la Adrian Cristea pentru a incerca sa construiasca o relatie impreuna. Cei doi au facut o nunta impresionanta, cu sute de invitati si s-au distrat pana in zori.

La putin timp, Bianca Dragusanu, casatorita cu Victor Slav, a ales sa plece intr-o vacanta romantica, alaturi de Adrian Cristea, la Paris. Nu numai ca a aflat si prezentatorul TV, dar toata presa din Romania a stiut despre aventura blondinei. La acel moment, Victor a luat decizia de a divorta de Bianca.

Pe de alta parte, Adrian Cristea era acuzat ca i-a distrus casnicia blondei cu prezentatorul TV, iar acesta a sustinut ca toata relatia lor este o minciuna. Pentru a sustine acest lucru, fotbalistul a aratat publicitatii mesajul primit de la Bianca Dragusanu chiar in ziua nuntii cu Victor Slav: “Tu ar fi trebuit sa fii azi aici. Tu!”

Acest mesaj primit l-a facut pe fotbalist sa marturiseasca: “Aia a fost cea mai emotionanta declaratie de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Ma gandeam ce e in sufletul ei, sa se casatoreasca cu unu si sa se gandeasca la mine.”

Aceste fotografii au fost facute publice inainte ca cei doi sa se impace si sa faca si un copil, iar Victor Slav stia cu cine sta de vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here