In aceasta seara competitia continua la “Ultimul Trib”, emisiune ce este difuzata in aceasta seara, de la ora 22:00 pe Antena 1. Cei opt concurenti ramasi in joc vor avea de infruntat conditiile grele, efortului, stresului si oboselii acumulate in aceasta perioada de peste o luna petrecuta in Madagascar, la mii de kilmetri departare de casa.

„La mine paharul este plin de foarte mult timp. Si incerc sa supravietuiesc cu fiecare secunda, minut, cu fiecare ora. Am spus ca in aventura asta pe care am acceptat-o, am facut si armata, si pusaria, in acelasi timp. Nici noi nu stim de unde mai avem resurse de a participa la acest concurs”, spune Silviu Mircescu, din echipa rosie a Crocodililor.

„Si acum, daca am ramas in trei, situatia este si mai stransa din punct de vedere emotional, pentru ca suntem la capatul puterilor si trebuie sa rezistam”, spune colegul sau de echipa, Alex Filip.

„Totul e cu un impact major, pleaca ala, vine ala, n-ai mancare, ba ti-e foame, ba primesti nu stiu ce de la capitani, e surprinzator totul si te forteaza psihologic”, adauga Mircea Zamfir, din echipa rivala, a Lemurilor.

Diseara, echipa crocodililor care acum este formata din Alex Filip, Silviu Mircescu si Nelly Condeescu va intra in lupa cu ultimele forte, dupa o noapte de nesomn pe care au petrecut-o in satul malgas Sakalava si fata mancare. Putinul de energie pe care il mai au Crocodilii insa, il vor folosi la maxim pentru probele pe care le vor avea de jucat impotriva Lemurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here