Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Nu exista persoana sa nu fi auzit de ea. Pentru faptul ca nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, locul ei fiind ocupat la momentul respectiv de Bianca Dragusanu, bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune.

Pana in momentul de fata, pe Gabriela Cristea puteam sa o vedem prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes. Aceasta si-a demonstrat ca poate face audienta la orice ora primeste emisiunea. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede. Are si foarte multi fani, cu care incearca sa tina legatura cat poate de mult.

Despre ea se poate spune ca este o femeie implinita. Are o cariera in plina ascensiune si o familie superba. Este mamica a unei fetite superbe, Victoria, care ii da sens vietii sale. Gabriela si-a dorit foarte mult un copil, iar acum visul i s-a implinit. De curand, micuta Victoria a implinit un an de zile, iar parintii i-au organizat o petrecere alaturi de cele mai importante persoane din viata lor.

Producatorii au fost cei care au facut anuntul ca aceasta nu va mai prezenta emisiunea, iar azi va fi o noua moderatoare prezenta in platou, in locul brunetei.

Adevaratul motiv este faptul ca aceasta este insarcinata a doua oara. A declarat in nenumarate randuri ca isi doreste inca un copil, iar acest vis i s-a implinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here