Andreea Mantea a terminat contractul semnat cu postul de televiziune Kanal D pentru emisiunea “Wowbiz” si i-a luat locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”. Sursele au dezvaluit faptul ca aceasta duce dorul emisiunilor de noapte alaturi de colegul sau, Victor Slav.

Toata lumea a crezut ca schimbarea ii face bine brunetei si sperau ca si-a gasit locul. Inca de la inceput, Andreea Mantea a decis sa schimbe regulile “jocului” pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazuti la TV. Tinerii nu dadeau senzatia ca se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca de la inceput ca regulile se vor schimba dupa ce se va obisnui cu formatul emisiunii. Insa nu a fost ascultata, iar fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Aceasta si-a dorit foarte mult sa vada in platou mai multe cupluri, nu oameni care vin de dragul de a aparea la televizor. Participantii au omis faptul ca sunt multe alte persoane care vor sa le ia locul. Telespectatorii sunt cei care fac eliminarile in momentul de fata, pe baza votului.

Insa sefii Kanal D se pare ca au alte planuri pentru Andreea Mantea. Aceasta va prezenta o noua emisiune “Puterea Dragostei”. Se pot inscrie persoanele care au trecut de varsta majoratului si vor sa isi intalneasca marea dragoste. Sapte femei si sapte barbati vor locui separat, insa au voie sa petreaca impreuna opt ore pe zi.

Andreea are un mesaj pentru persoanele care se afla in cautarea sufletului pereche: “Daca ai curajul sa arati unei lumi intregi ca iubesti, inscrie-te la preselectii si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este <Puterea dragostei>.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here