Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor si continua sa o faca fara a mai mediatiza cazurile in care se implica. Ia mereu parte la evenimente caritabile si nu vrea sa se opreasca niciodata din acest lucru.

A avut parte de o vacanta de exceptie alaturi de actualul sau iubit, fiica sa, Violeta, dar a fost insotita si de sora sa. S-au distrat foarte mult si s-au relaxat, dupa cum a declarat, iar cei mici s-au bucurat de vremea frumoasa si de apa calda. Si-au facut bagajele si au plecat si in Verona cateva zile. “Zana” a profitat ca Violeta inca nu incepuse scoala.

Iar acum, lucrurile au intrat pe fagas normal. Relatia pe care o are in momentul de fata ii aduce zambetul pe buze, aceasta radieaza la fiecare aparitie pe care o are, cu toate ca cei doi au o relatie la distanta momentan. Andreea Marin este increzatoare ca aceasta distanta nu va mai fi pentru mult timp si ca se vor muta impreuna in curand.

Aceasta a vorbit sincer despre relatia cu actualul ei iubit, de care este indragostita pana peste cap:

“Frumusetea e in noi si nu in aparente. Sunt oameni care au depasit limite, au trecut prin greu, dar au plecat ai departe si nu se plang. Demnitatea aceasta ar trebui sa o invatam de la ei. Cu totii avem momente de cadere, necazuri, momente in care nu ne simtim bine cu noi insine. Sper sa reusesc sa transmit putina emotie pozitiva si dorinta de a merge mai departe. Si eu am trecut prin greu si stiu cum e. Ar fi fost mai frumos sa nu se intample. Omul meu drag nu e aici, e peste mari si tari, dar vom fi impreuna peste cateva zile”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here