Sarcina avansata a Gabrielei Cristea isi spune cuvantul din ce in ce mai mult! Prezentatoarea a publicat recent pe retelele de socializare un filmulet amuzant, in care se poate vedea cum sotul ei, Tavi Clonda, o cara cu un carucior de supermarket pentru ca vedeta obosise.

Mai in gluma, mai in serios, Gabriela le-a povestit fanilor ca sarcina ei avansata ii cam da batai de cap in ultima perioada. Ea este insarcinata pentru a doua oara, urmand sa aduca pe lume inca o fetita, careia cei doi iubiti i-au ales deja numele, chiar daca au fost discreti si au dezvaluit doar cateva indicii.

Cum Gabriela este o mamica cu norma intreaga si pentru prima fetita pe care o are cu Tavi, si ducand o viata solicitanta de televiziune, pentru vedeta au devenit grele momentan si activitatile cotidiene desfasurate de orice familie, avand in vedere ca mai are putin si se pregateste de marele moment in care isi va cunoaste bebelusa.

Indragita prezentatoare are insa si un ajutor de nadejde, sotul ei Tav facand orice ca sotia lui sa fie fericita si relaxata. Astfel ca, dupa o lunga sedinta de cumparaturi, Gabriela Cristea s-a lasat plimbata de sot in caruciorul magazinului, deoarece era prea obosita. imaginle amuzante au fost ulterior publicate pe pagina de Instagram a vedetei, facand deliciul fanilor.

Obosita de la tot alergatul prin magazin, prezentatoarea tv s-a asezat pe un carucior iar sotul ei, ca un adevarat cavaler, si-a intrat rapid in rolul de conducere. “Uite, m-am urcat pe carut si ma cara el! Uite! Ma cara sotul pentru ca eu nu mai pot sa merg”, spune Gabi in clipuletul facut public chiar de ea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here