Mirela, impinsa de greutatile din tara ei natala, a plecat din Satu Mare in Portugalia sa spele vase la un restaurant. A rezistat doar o saptamana si s-a gandit sa inceapa o afacere cu fratele ei care lucra pe santier.

Au pornit de la zero, fara sa aiba bani, relatii si experienta, dar au plecat la drum cu ambitie si vointa. Seara distribuia pliante, iar ziua Mirela invata cum sa puna gresie, faianta, caramida, si uite asa firma de constructii a inceput sa creasca.

Au incercat sa para cat mai profesionisti si seriosi, au ajuns la renovari, la constructii de case, blocuri chiar si la palate. Niciodata nu ar fi crezut ca o sa lucreze in constructii, a studiat si a absolvit medicina la Cluj, nu avea vreo pasiune pentru var sau lapte de var.

Dupa asta, Mirela a devenit  distribuitor oficial al cremelor Gerovital în Portugalia, dupa care și-a deschis prima clinică de tratamente de înfrumusețare și de slăbire după protocoalele cunoscutei Anei Aslan. In timp afacerea a ajuns la sute de centre. In prezent, are șase centre de înfrumusețare în Portugalia și încasări de 400.000 de euro pe lună.

Dupa castigurile substantiale, afacerista romanca si-a construit o casa greu de imaginat pentru ochii oamenilor de rand. Casa este decorata cu opere de arta ce valoreaza cateva milioane, iar fiecare masa o ia pe acorduri live de vioara. Are casa pe care nu a visat-o niciodata, dar cand a renuntat la Romania, stia ca o asteapta un drum lung si plin de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here