Andreea Mantea și-a găsit repede o slujbă după ce emisiunea “ Te vreau lângă mine” a fost scoasă din grilele postului de televiziune Kanal D. Vedeta a primit rolul de prezentatoare în cadrul emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei”.

Pentru superba vedetă nu este deloc greu să se adapteze noilor schimbări pe plan profesional. Aceasta este foarte sociabilă, se integrează ușor și face fata tuturor modificărilor. Însă partea cea mai dificilă este ca trebuie sa facă sacrificii mari fata de familie. Emisiunea se filmează în Turcia, loc in care Andreea Mantea s-a mutat cu fiul ei pentru 6 luni. Aceasta speră ca mutarea din țară să nu-i afecteze viața copilului, mai ales că merge la o grădiniță din Istanbul și este departe de tatăl lui. Pentru copil este o schimbare majora, iar pentru un părinte, cel mai dureros lucru este sa nu fie aproape de copilul sau, sa nu poată vorbi cu el și sa-l îmbrățișeze.

Iata care a fost reacția lui Cristi Mitrea după ce fiul lui a plecat in Turcia! 

Fizic, distanță ii desparte dar sufletește sunt mai apropiați ca niciodată și isi doresc mai mult sa se bucure unul de celălalt. Mitrea, recunoaște ca distanță nu ii afectează deloc relația tata-fiu. Acesta, vorbește zilnic cu David prin video call. Recent, a postat pe rețelele de socializare o poza cand amândoi făceau in același timp o inima din mâini.

Cristi, este cunoscut ca o persoana dura, din cercul sportivilor de MMA, dar tătic fiind, când vine vorba de urmașul lui, devine înduioșător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here