Mirela Vaida nu a lasat niciodata sa se vada la exterior care sunt supararile sale, desi la locul sau de munca de la Antena 1 parea totul perfect. Dupa nenumarate speculatii pe baza contractului sau de munca, aceasta a recunoscut ca nu mai are niciun angajament fata de respectivul post de televiziune!

Este o femeie implinita, care va deveni mama pentru  a 3-a oara in cateva luni, are un sot care o iubeste enorm si este implicata in nenumarate proiecte care o tin mereu extrem de ocupata. Toata lumea stia ca aceasta se afla in concediu, urmanda sa nasca in curand, si nu faptul ca ea a fost data afara de la Antena 1.

Prezentatoarea TV a marturisit ca nu orice format al unei emisiune i se potriveste, iar in legatura cu ultimul sau proiect nu se simtea in largul ei: “Oricat de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost pozitionata in grila, in care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis sa ma retrag o perioada, sa-mi vad de casa, de copii si de sarcina, sa ma odihnesc.”

Mirela Vaida stie foarte clar ceea ce isi doreste si nu mai este dispusa sa faca niciun compromis de acum inainte: “Lectia pe care am invatat-o este ca nu voi mai accepta formate TV care nu ma pun in valoare, care nu se muleaza pe personalitatea mea dinamica, vesela, de om de divertisment sau de emisiuni de suflet! Experienta mea si performantele mele in TV nu mi le poate lua nimeni! Insa exista viata si dupa televiziune. Daca se va ivi oportunitatea de a ma intoarce in televiziune, o voi face analizand toti acesti factori. Daca nu, raman la ceea ce-mi aduce satisfactii neconditionate de nimeni si de nimic: familia si muzica!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here