Fuego este unul dintre cei mai indragiti interpreti din Romania in momentul actual. Se bucura de simpatia a mii de fani, iar toate concertele le sustine cu casa inchisa. Popularitatea sa a fost cea care i-a determinat pe cei de la TVR 2 sa ii faca porpunerea de a modera o emisiune. Cantaretul a acceptat fara a sta pe ganduri.

Fuego a intregistrat in decursul carierei sale 31 de albume de studio, are peste 600 de piese in repertoriu, cinci discuri de aur si doua de platina. A infiintat Art by Fuego, proiectul sau de suflet, prin care ajuta tinerii talentati, care nu au posibilitati financiare. Aceasta emisiune este considerata o provocare in careiera sa, iar din 7 octombrie, cantaretul va prezenta „Drag de Romania mea!”, o emisiune care va fi difuzata in fiecare duminica, incepand cu ora 15:00.

Acesta a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri propunerea: “Am fost onorat sa primesc propunerea venita din partea Televiziunii Romane de a prezenta un show cu si despre Romania, despre valorile sale, despre muzica si oamenii care au definit-o si au facut din ea o frumoasa poveste ce trebuie spusa mai departe!

Sunt entuziasmat si va marturisesc ca pregatesc momente unice. Ma veti putea vedea intr-o noua ipostaza, mult mai dinamica, prezentand si premiind pe cei ce ne fac mandri ca suntem romani. Va voi arata tineri talentati si vom vedea impreuna ca avem in continuare suficiente motive ca sa fim una cu spatiul care ne-a definit.
Asta pentru ca intr-adevar, mi-e drag de Romania mea! si de tot ce are si a avut ea mai bun. Sunt sigur ca duminicile vor avea acum un alt parfum si vor reusi sa va impresioneze prin bucuria pe care am pus-o in realizarea acestui proiect maret si ambitios!
Eu sunt artistul simplu, care-a construit in anii acestia, vreo 25 la numar, o cariera bazata pe onestitate. Si cu asta vin in fata voastra, aratandu-va Romania mea si toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”

Emisiunea va fi una de divertisment, iar invitati vor fi persoane emblematice, cu care Romania se mandreste, care au gasit definitia succesului si acum stralucesc. Telespectatorii nu se vor plictisi pentru ca momentele vor alterna intre muzica buna, dans, emotie, dar si povesti de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here