“Insula Iubirii” este unul dintre cele mai urmarite show-uri de televiziune. Au o multime de fani si au ajuns deja la al treilea sezon. Insula pe care cuplurile merge pentru a-si testa iubirea, iar de cele mai multe ori pica in ispita. Un nou sezon de senzatie s-a anuntat si nu se dezic de la acest lucru.

Toti participantii stiu ca sunt filmati fara intrerupere, dar acest lucru nu ii impiedica sa isi dea frau liber sentimentelor pe care le au fata de ispite. In acest sezon, cuplurile au inceput sa pice in ispita si sa se desparta mult mai devreme decat in sezoanele precedente. Majoritatea isi asuma acest lucru, afirmand ca isi cunosteau partenerii si stiau ca sunt din fire mai “rebeli”, dar credeau ca intre timp s-au schimbat, iar relatia lor va trece acest test. Desi li se pune in vedere ca testul pe care trebuie sa il treaca este unul foarte greu inca de la casting, toti pleaca increzatori, dar se intorc separat in Romania.

Au intrat patru cupluri in show-ul televizat, iar acum este timpul ca un nou cuplu sa ajunga pe ”Insula Iubirii”. Sunt impreuna de doi ani si jumatate impreuna, Andreea si Gabriel decid ca relatia lor trebuie sa treaca testul de foc.

Cei doi s-au cunoscut pe stadionul din Resita, iar pentru ea a fost dragoste la prima vedere si a facut tot posibilul sa il cunoasca personal pe cel care i-a furat inima. Drept urmare, a apelat la ajutorul unui prieten, care i-a facut cunostinta cu Gabi. Povestea a fost cu final fericit, iar de atunci formeaza un cuplu.

Gabi marturiseste ca: “Din partea mea nu a fost atractie la prima vedere. Ma asteptam ca, la 30 de ani, o sa descopar o femeie matura, dar ea e un copil.”

Motivul pentru care au venit la aceasta emisiune este ca cei doi si-ar dori sa poata comunica mai bine si sa nu mai existe atat de multe certuri si discutii in contradictoriu, iar ca relatia lor sa evolueze.

Gabi a continuat cu seria dezvaluirilor despre relatia lor, dar si despre cariera sa: “Nu ma simt inca implinit, vreau sa ma schimb si pe plan profesional si personal. Mi-as lua o locuinta noua.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here