Au plecat 20 de concurenti in Republica Dominicana, iar acum incep sa fie din ce in ce mai putini. Faimosii si Razboinicii se intrec pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Dupa noile reguli, acestia trebuie sa se lupte pana in ultima clipa pentru a fi declarat invingatorul.

Daca, la prima vedere, plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, nu este nici pe departe asa. Toata echipa de productie, impreuna cu concurentii muncesc foarte mult. Au inceput filmarile cu cateva zile inainte de a fi difuzat primul episod, iar postul Kanal D a fost lider de piata in ceea ce priveste audientele acestui show.

Au inceput eliminarile, iar ambele echipe incep sa piarda membri importanti, care, desi nu aduceau puncte, acestia mentineau o atmosfera frumoasa in echipa. Este si cazul lui Calin Novacescu. Acesta a fost eliminat dupa un duel cu Doru Mesesan. Calin a fost propus spre eliminare din cauza performantelor sportive slabe pe parcursul saptamanii precedente, iar Doru a fost nominalizat de catre echipa.

Cei doi au avut o relatie de prietenie, de care au fost nevoiti sa se detaseze pe parcursul duelului. Dar, la sfarsit, Doru l-a luat in brate pe Calin si l-a bufnit plansul. Toti concurentii au fost extrem de emotionati cand au vazut aceast lucru si abia si-au stapanit emotiile. “Sa ai grija de echipa. Te rog sa imi promiti, sa nu te separi. Sa fiti toti uniti”, i-a spus Calin lui Doru. Calin le-a promis tuturor membrilor echipei ca ii va astepta pe fiecare in parte la aeroport atunci cand se vor intoarce acasa.

Alin Andronic l-a apreciat foarte mult pe Razboinic si i-a transmis, plin de emotie: “Eu incerc sa invat de la fiecare om care trece prin viata mea. De la Calin am invatat foarte multe, am avut multe discutii cu el si mereu a reusit sa imi dea o directie buna. Noi avem foarte mare nevoie de el, dar si in Romania e foarte mare nevoie de el pentru ca el va fi un exemplu. Imi este foarte greu. Este o pierdere foarte mare pentru noi. Imi este si teama. Vreau ca el, de acasa, sa se roage pentru noi sa avem aceeasi putere pe care el ne-o transmitea.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here