Minodora este o cantareata foarte apeciata si iubita in Romania. O viata de artist pare simpla si multi si-ar dori sa traiasca asa, dar ea a dezvaluit ca nu este atat de simplu. Pe parcursul carierei sale a avut parte si de multe momente mai putin placute.

De unele isi aminte si povesteste razand, insa sunt si momente care au marcat-o. De multe ori A fost nevoita sa uite de oboseala si sa apara pe scena si sa cante chiar daca existau momente in care se simtea rau sau era racita.

Vara aceasta a fost una dintre cele mai grele pentru ea. Isi iubeste enorm meseria si incearca sa multumeasca pe toata lumea si sa onoreze toate cererile pe care le primeste, iar din acest motiv programul sau a fost extrem de incarcat: “De pe 9 iulie pana in 9 septembrie am avut cate 3 cantari pe zi, cantari pe litoral, in tara, spectacole. Ne faceam nevoile in benzinarie, la minut, abia apucam sa mancam ceva. (…) Nu am uitat acele zile niciodata, sunt aproape 20 de ani de atunci. Ma bucur foarte mult de tot ceea ce am, pretuiesc foarte mult tot ceea ce am. Cele mai frumoase momente sunt acelea in care in incinta locatei unde cant sunt primita de zambete si de aplauze. Acei oameni se bucura ca ma vad pe mine, in persoana.”

Cum era de asteptat, aceasta a traversat si o perioada mai putin buna in aceasta vara, din cauza trecerii de la caldura de afara la locatiile unde era pornit aerul conditionat si era racoare, cantareata a racit foarte grav. Oricat de multe medicamente a incercat sa ia, nu ii trecea deloc. Asa ca a fost nevoita sa se prezinte asa la concerte. Dar din cauza febrei si a tusei, abia a facut fata: “Au fost doua momente in care m-am uitat la sotul meu si i-am zis ca in urmatoarele minute o sa cad jos si inca unul in care aproape m-am prabusit pe scena, din cauza racelii.”

Este un artist care atunci cand ajunge pe scena tot ceea ce isi doreste e sa bucure publicul, chiar daca pretul pe care il plateste ii slabeste sanatatea: “Eu, ca artist, oricat sunt de obosita, sunt gata pregatita, ma machiez in masina. In momentul in care intru in scena, mi se duce toata oboseala. Eu cant tot timpul live, toate cantarile mele asa sunt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here