Iulia Albu este cunoscuta pentru desele conflicte pe care le are cu persoanele publice carora le critica alegerile vestimentare. De multe ori, aceasta exagereaza, iar acest lucru ii aduce antipatie din partea publicului. 

Desi spune ca are studii in acest domeniu si stie foarte bine sa combine diferite stiluri vestimentare, aceasta a uitat faptul ca o veche vorba spune ca: “gusturile nu se discuta”. Din aceasta cauza, nu putine au fost vedetele care i-au dat replica. A venit si randul Andreei Balan. Ilia Albu i-a comentat tinuta de la un eveniment, iar cantareata nu a primit aceasta veste cu bratele deschise. A fost imbracata cu o pereche de pantaloni de camuflaj, o bustiera si o pereche de botine albe, alegerea nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu.

Nu s-a abtinut si i-a criticat tinuta aleasa pentru evenimentul monden la monentul respectiv: “Cateodata… cand ma uit la Andreea Balan imi vine sa plang. Nu inteleg, sincer, cum de nu se gaseste un stilist in aceasta tara sa o imbrace pe aceasta fata de o maniera care sa faca cinste statutului de performer pe care aceasta il are. Pe de alta parte, nu sunt convinsa ca ea insasi intelege necesitatea unui stilist in garderoba si in viata ei in general.

Nu ca acest kitsch ar fi o zona interesant de exploatat si nici nu neaga nimeni ca Andreea Balan este o fata frumoasa. Dar… cum Dumnezeu sa te prezinti in acest hal si sa te miri ca esti catalogata ca una din cele mai slabe aparitii vestimentare din Romania?! Trist! BAU!”

Andreea Balan nu a primit cu zambetul pe buze aceste cuvinte si a tinut sa ii dea o replica Iuliei Albu, in care o asigura ca deja beneficieaza de sprijinul unui stilist , iar tinutele ei au fost apreciate de foarte multe persoane care sunt avizate in acest domeniu.

Replica Andreei Balan nu a intarziat sa apara: “Inteleg ca Iulia Albu are nevoie publicitate si ca jigneste pentru a aparea in presa, dar inainte de a comenta, ii recomand sa se documenteze mai bine si sa ajunga si ea in 2018. De 1 an si jumatate lucrez cu una dintre cele mai bune stiliste din Romania, Ema Banita si de atunci am fost constant laudata pentru tinutele mele impecabile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here