Mihai Petre si Elwira traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Iar familia lor s-a marit cu inca un membru – acestia au inca o fetita perfect sanatoasa. A dezvaluit ca cea mai fericita este fiica lor cea mare, care astepta un tovaras de joaca.

Mihai Petre a devenit tatic pentru a doua oara in luna august a acestui an. Elwira a fost cea care a dezvaluit ca vor avea inca o fetita. Cu toate ca cei doi si-au dorit un fratior pentru Catinca, acum s-au schimbat prioritatile si vor doar ca micuta sa fie sanatoasa. Acum, cei patru sunt incredibil de fericiti si se bucura toate gesturile pe care le face micuta.

Ceremonia a fost emotionanta pentru cei doi parinti, abia si-au stapanit lacrimile pe parcursul ceremoniei religioase. Le-au fost alaturi chiar si rudele din Polonia, venite din partea Elwirei, dar si prietenii apropiati. Petrecerea au ales sa o faca intr-un cadru restrand. Invitatii si parintii s-au simtit foarte bine si au petrecut pana in zori.

Coregraful a martirist ca au ales cu greu numele fetitei, dupa ce luni de zile au stat cu o lista pe care adauga nume sau stergeau: “O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira si Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care imi suna foarte bine mie. Pe cealalta fiica a mea o cheama Catinca si nu stiu de ce asa imi sunt dragi mie. Imi suna bine. Ma simt bine cu numele astea, cu fetele mele.”

Elwira a ales o rochie simpla, de culoare albastra, iar cuvantul “elegant” a fost pe ordinea de zi in familia lui Mihai Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here