Bianca Dragusanu si Alex Bodi au ajust la altar, pentru a fi parinti spirituali ai fetitei unor prieteni. Cei doi au trait mari emotii in fata altarului, iar vedeta a impartasit cu fanii ei bucuria, postand pe contul sau de socializare o imagine realizata imediat dupa botez. Cei doi au crestinat sambata o fetita, blonda fiind pentru prima oara nasa de botez. CUm rolul a fost unul extrem de important, vedeta s-a pregatit asa cum trebuie si a schimbat nu mai putin de patru tinute confectionate din materiale pretioase care au costat o avere.

„Bucurie si binecuvantare să fim parinti spirituali pt Eva Maria. Sa ne traiesti, sa aduci numai bucurie in casa parintilor tai, sa ne cresti sanatoasa si inteleapta! ??❤️ #blessed #love #truelove #happy #babygirl #party”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii.

Seara a continuat si cu o megapetrecere in care au curs dedicatiile, mii de euro, iar ringul de dans a fost plin. Asa cum era si de asteptat, Bianca a fost in centrul atentiei. Nasa a schimbat nu mai putin de patru tinute, pe care le-a etalat toata seara, primind numeroase complimente. La slujba de la biserica a purtat un costum cu pantaloni de culoare rosie, iar la restaurant a imbracat rochii din materiale fine.

“Rochiile Biancai au fost facute la atelierul ei, ca de altfel toate tinutele doamnelor de la botez. Pentru acest eveniment, Bianca a cumparat materiale pretioase, pe care croitoresele ei le-au cusut manual ca sa faca modelul dorit de ea. Pentru una dintre rochii, Bianca a cerut un material, care a fost cumparat cu 600 de euro pe metru. In total au fost 4 tinute, fiecare costand in jur de 2.500 de euro”, a povestit pentru Click! o pretena a vedetei.

Mama fetitei este o buna prietena a fostei prezentatoare Kanal d. Atat ea, cat si micuta crestinata au purtat tot creatii semnate de Bianca Dragusanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here