Fuego este unul dintre cei mai consacrati cantareti din Romania! Este foarte indragit de public, iar toate spectacolele sale au loc cu casa inchisa. Desi a strans o avere uriasa si isi poate permite o vila in centrul Bucurestiului, acesta a optat pentru o casa inafara Capitalei, inconjurat de natura.

Pentru ca isi aminteste de perioada in care nu avea posibilitati financiare pentru a-si permite orice moft, acesta a infiinta “Art by Fuego”, iar toate sumele pe care le castiga din vanzarea tablourilor pictate de artist merg catre tinerii talentati, care nu au sustinere financiara din cauza situatiei precare.

In cei peste 20 de ani de cariera, Paul Surugiu, cum se numeste in realitate cantaretul, a declarat ca a vazut aproape toate hotelurile din tara, insa ii este greu sa se simta ca asa, de aceea a luat o decizie neobisnuita. Spera ca il va ajuta indeosebi in turneele lungi pe care le va avea in tara, pentru a-si asigura confortul si intimitatea pe care si-o doreste.

Artistul nu doreste sa isi cumpere o simpla rulota, ci o adevarata casa pe roti, extrem de confortabila si utila complet. Un astfel de automobil costa cat un aparatament in Bucuresti:

“Am vazut toate hotelurile din tara, sunt atatea locuri si atat de putine camera unde sa te simti ca acasa! O astfel de casa pe roti imi va fi utila mai ales in turnee. Cum tara are putine secrete pentru mine, ca doar am batut-o la pas, kilometru cu kilometru, in 20 de ani de cariera, stiu zeci de locuri superbe unde mi-as fi dorit sa stau, sa ma odihnesc.”

Aceasta idee i-a venit in timpul turneului din Statele Unite ale Americii, unde este patria caselor pe patru roti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here