Culita Sterp a ajuns in atentia publicului odata cu despartirea cu scandal de fosta sa sotie, Carmen de la Salciua! Cei doi au format un timp indelungat cel mai indragit cuplu de cantareti de muzica populara si de petrecere din Romania, dar depasind si granitele tarii. Vestea ca s-au despartit a venit pe neasteptate.

Carmen de la Salciua a decis sa il paraseasca pe Culite Sterp dupa ce a fost inselata de acesta. Ei au incercat sa treaca peste acest incident, insa ruptura din relatia lor nu a mai putut fi depasita sub nicio forma. Dupa ce cantareata a spus adevaratul motiv al despartirii, Culita Sterp a iesit la atac si a acuzat-o la randul ei de infidelitate.

Cand apele au inceput sa se calmeze in ceea ce ii priveste, Culita a inceput sa se afiseze cu noua sa partenera de scena in ipostaze mai tandre decat daca i-ar fi fost un simplu parter de scena. Cei doi au fost impreuna in Dubai, dar si de Craciun.

Atunci cand Mihaela Pop a fost intrebata despre cum decurge relatia dintre ei, nu a avut curaj sa recunoasca adevarul: “Avem doar trei poze impreuna. Il cunosc pe om, este normal sa am poze cu el.  Dar toata lumea imi sare in cap…” Insa pe retelele de socializare aceasta multumeste complimentelor pentru care le primeste privind noua sa relatie: “Ce pereche frumoasa, va sta bine impreuna / Un cuplu superb, Culita sa nu o pierzi pe această fata frumoasa”, Mihaela a raspuns cu: “Multumesc tare mult!”

Probabil, momentan, nu are acordul lui Culita pentru a recunoaste public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here