Bianca Dragusanu a devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut cu unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania, Catalin Botezatu. Si tot el este unul dintre cei mai mari sustinatori ai sai.

Rar se intampla ca doi fosti iubiti sa ramana in relatii atat de bune, ca si la ani buni de la despartirea lor, barbatul sa ramana un sprijin constant in viata sa. De fiecare data cand aceasta a fost atacata, el a fost langa ea, a sustinut-o si a incurajat-o. A primit intotdeauna undele dintre cele mai bune sfaturi de la el, de care a si tinut cont.

Designerul si-a dat seama de potentialul Biancai si a crezut mereu in ea, astfel ca mereu a sustinut-o, fie atunci cand a fost tradata de prieteni, fie atunci cand s-a despartit de vreun barbat. Nu de putine ori a declarat ca Bianca este una dintre putinele femeie pe care le-ar fi dus in fata altarului.

Iata cat de frumos vorbeste despre fosta sa iubita: “Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa. Si uite ca a reusit sa faca tot ce si-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here