Alin Andronic este castigatorul desemnat de fanii concursului difuzat de postul Kanal D, “Exatlon”. Desi in realitate a castigat Beatrice, barbatul este cel care a luat toate laudele, fanii dorindu-si chiar sa se rejoace finala. 

Barbatul a avut mereu o pozitie demna, a recunoscut-o pe colega lui adevarata castigatoare si a rugat fanii sa nu mai foloseasca la adresa ei cuvinte jignitoare, ci sa accepte ceea ce s-a intamplat cu adevarat si sa inteleaga regulamentul concursului international. Tanarul s-a intors in Germania, acolo unde este stabilit de cativa ani si si-a reluat viata sa normala.

Are toate atuurile unui fotomodel, iar in tinerete chiar si-a incercat norocul in acest domeniu, insa imediat s-a reorientat, lansand aceasta pasiune pe ultimul loc. Trasaturile sale au fost remarcate si de Catalin Botezatu, care i-a facut propunerea de a face parte din echipa sa: “Arata foarte bine, este inalt, are un chip interesant… Oricand isi doreste, eu il astept sa defileze la o prezentare de-a mea si daca se descurca si se simte in largul lui, va avea un loc in echipa mea.”

Alin Andronic a fost magulit de propunerea primita, insa, momentan, nu ii poate onora invitatia: “Ii multumesc foarte mult lui Catalin Botezatu. Il apreciez foarte mult, este un om care a realizat foarte multe in viata. Ii multumesc pentru oferta, dar nu as putea sa fac acum acest lucru, pentru ca incerc inca sa ma recuperez dupa perioada de la Exatlon. Am slabit si foarte mult, am avut si niste probleme cu pielea dupa accidentare, din cauza stresului. Am avut niste eruptii pe piele si doctorul a spus ca sunt din cauza stresului. Asa ca, deocamdata, nu accept acea oferta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here