Irina Columbeanu este fiica Monicai Gabor si a milionarului Irinel Columbeanu. Parintii sai au inceput o relatie in ciuda tuturor criticilor, oar rodul iubirii lor a fost micuta Irinuca. Din pacate, cei doi s-au despartit, iar cea mica a fost crescuta de catre milionar.

Iar educatia pe care a primit-o este una foarte frumoasa! Pentru ca la nici 12 ani impliniti, aceasta s-a implicat deja in mai multe actiuni caritabile. Banii pe care reuseste sa ii stranga, aceasta ii doneaza persoanelor nevoiase sau adaposturilor de animale. Desi este mostenitoarea unui adevarat imperiut creat de tatal ei, Irina nu se comporta precum un copil de bani gata.

Educatia primita de la bunicul ei, dar si de la tatal ei a facut-o sa aprecieze adevaratele valori in lume si sa nu se agate de lucrurile materiale. La o varsta atat de frageda, ea deja constientizeaza ca nu toata lumea are norocul de a se naste intr-o tara bogata, iar atunci cand ai posibilitati financiare, este bine sa ii ajuti si pe cei din jurul tau.

Irina si-a donat o parte din economiile sale familiilor nevoiase si continua sa stranga bani pentru acestia. Isi indeamna toti prietenii sa faca acelasi lucru. Micuta nu uita nici de adaposturile pentru animale, pentru ca are o slabiciune pentru necuvantatoare. Acesta este si motivul pentru care Irina a renuntat sa mai manance carne si a ales o alimentatie vegetariana.

Se pare ca pe micuta nu o intereseaza atat de tare lucrurile materiale, este mai mult atrasa de pareta artistica, ea avand inclinatii spre muzica, iar intrumentul ales este chitara. Desi ii ocupa foarte mult timp, Irina nu isi neglijeaza scoala, unde are numai note mari, vorbind cursiv engleza si franceza la aceasta varsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here