Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul romanesc! Sunt foarte fericiti impreuna si se completeaza reciproc, iar acest lucru se vede cu ochiul liber! 

Pe Gabriela Cristea inca o mai putem vedea moderan emisiuniea “Te iubesc de nu te vezi”, insa a anuntat ca se va retrage pentru a avea grija de cele doua fetita ale sale. Este foarte bucuroasa ca va deveni mama pentru a doua oara, mai ales ca i-a fost foarte greu sa ramana insarcinata prima data, avand probleme de sanatate.

Supriza a fost cu atat mai mare cu cat cei doi nu aveau planificata cea de-a doua sarcina si au fost luati pe nepregatite. Gabriela declara inainte de a afla ca este insarcinata ca isi doreste din tot sufletul inca un copil, dar abia cand Victoria va creste si se va descurca singura. Tavi Clonda a afirmat ca in sinea lui chiar isi dorea cel de-al doilea copil: “Cumva, amandoi ne doream, dar nu mai indrazneam sa-i cerem lui Dumnezeu inca o minune. Gabriela s-a speriat putin, dar i-a trecut repede si acum se bucura si ea.”

Prezentatoarea TV deja incepe sa isi caute bona, pentru ca ii va fi foarte greu sa se descurce cu ambele fetite atat de mici. Cei doi au declarat la unison ca nu vor mai face si cel de-al treilea copil: “Sa nu exageram cu inca un copil. Nu m-as hazarda la al treilea. Bona inca nu am gasit, nu prea am cautat, dar ne trebuie un ajutor, cu doua fete va fi si mai greu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here