“Puterea Dragostei” este cea mai noua emisiune matrimoniala din Romania, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Desi concurentii si prezentatoarea, impreuna cu o parte a echipei de productie sunt romani, emisiunea se filmeaza in Turcia.

Concurentii au dreptul de a sta impreuna opt ore pe zi, insa nu au voie sa se vada singuri inafara casei, daca nu sunt insotiti de o persoana anagajata a staff-ului Kanal D. Pe baza acestui considerent s-au facut si eliminari.

Emisiunea “Puterea Dragostei” este prezentata de Andreea Mantea si are mii de fani, care urmaresc tot ceea ce se intampla in Turcia si isi pot vota favoritii, urmand ca pe baza acestora se decide daca exista un favorit si care este acesta. Lupta este stransa, mai ales ca in joc este vorba despre premii in bani.

Fanii emisiunii sunt de toate varstele si au cerinte care mai de care mai ciudate adresate direct Andreei Mantea. Una dintre fane a rugat-o chiar sa nu se mai joace cu unghiile in timpul emisiunii. Insa ultima cerinta a lasat-o fara replica pe frumoasa bruneta.

O fana a emisiunii, in varsta de 13 ani, si-a exprimat dorinta de a merge in Turcia si de a lua parte la emisiune in calitate de concurenta. Cum regulamentul interzice acest lucru, exitand o limita clara de varsta in baza careia se face selectia, Andreea Mantea i-a raspuns: “Te astept cu drag dupa ce vei implini 18 ani.”

Tanara nu a fost tocmai multumita de mesajul pe care l-a primit de la Andreea, sperand ca poate lua cat mai curand parte la emisiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here