Telenovela dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp pare ca se apropie de final. Dupa o nunta ca in povesti, cei doi au hotarat sa isi spuna adio, insa a urmat si un scanda, care se va termina in fata unui judecator, pentru ca bruneta este hotarata sa isi angajeze un avocat si sa isi faca dreptate.

Din punctul ei de vedere, nu a gresit cu nimic in relatia pe care a avut-o cu Culita Sterp, iar noul sau iubit este ceea ce isi dorea. Atunci cand a recunoscut public ca a fost inselata si acesta a fost motivul pentru care a decis sa puna punct casniciei sale, au venit si acuzele din partea fostului sot.

Culita Sterp o acuza si pe ea de infidelitate, adresandu-i o serie de jigniri, peste care Carmen nu vrea sa mai treaca. Dupa ce fosta sa cumnata a ales sa faca publica o parte din corversatiile ei cu actualul iubit, Carmen de la Salciu s-a vazut nevoita sa isi recunoasca relatia, dar fara a-l ierta pe fostul sau barbat:

“Dupa ce m-am despartit de Culita Sterp, dupa cateva luni, am inceput o relatie. El, mai intai, mi-a fost amic, ma consola. E bland, e bun si mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adica liniste, bucuria de a avea un sprijin adevarat langa mine. El nu vrea sa profite nicio secunda de mine, prefera sa fie discret, nu vrea sa se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afisam, preferam sa ne traim, in liniste povestea.”

Aceasta a marturisit ca este prea devreme pentru a se gandi la o noua casnicie, tot ce isi doreste acum este sa fie linistita:

“Mi-as dori doi copii, un baiat si o fetita sau doua fetite. Dar, momentan, prefer sa ma bucur de liniste, de relatia pe care o avem, de faptul ca pot pune capul pe perna fara sa mai plang, fara sa sufar. Mi-as dori ca lumea sa inteleaga ca linistea este cea mai importanta intr-o relatie, ca increderea e totul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here