Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit anul acesta, in luna mai ai au avut una dintre cele mai vizionate nunti regale. Au avut parte de o ceremonie spectaculoasa la capela St George de la Palatul Windsor, fiindu-le aproape familiile, dar si multe persoane publice cunoscute pe intreaga planeta.

Cei doi sustin ca a fost dragoste la prima vedere, avand in vedere ca s-au cunoscut dupa jumatatea anului 2016, iar in anul 2018 s-au sicasatorit. Iar acum urmeaza sa devina parinti. La momentul respectiv, printul Harry a declarat ca i se pare ca traieste un vis de cand a intalnit-o pe Meghan si ca “astrele i s-au aliniat”. Ducii de Sussex sunt plecati intr-un turneu regal in Pacific, iar de duminica se afla in Noua Zeelanda. Aici vor sta 4 zile si este ultima lor destinatie.

Au intampinat foarte multe dificultati pe parcursul relatiei lor: lui Meghan Markle i-a fost putin dificil sa se acomodeze cu protocolul regal, insa cele mai grele momente au venit din partea familiei sale, care, pentru bani, a pornit un adevarat scandal in presa. Foarte multe detalii din viata lor de familie au facut inconjurul lumii, lucru deloc placut pentru actrita americana. A beneficiat constant de sprijinul cumnatei sale, dar si a intregii familii regale, iar situatia a fost gestionata cu tact. Acum, conflictul pare ca pierde din intensitate si poate sa isi vada linistita de sarcina sa.

Pe langa aceste lucruri, inainte de nunta, Meghan era nemultumita pentru ca nimeni nu tinea cont de parerile sale. Aceasta isi dorea sa isi puna amprenta la propria nunta si sa isi poata alege florile preferate, farfuriile care ii plac si totodata meniul, decoratiunile si toate detaliile legate de marele eveniment. Vazand ca parerile logodnicei lui nu sunt luate in seama, Printul Harry s-a enervat foarte tare si a inceput sa tipe la angajatii palatului: “Ce vrea Meghan, aia primeste!”

Cel care a facut aceste dezvaluiri este Robert Jobson, biograful oficial al Casei Regale. Acesta a mai facut o remarca, observand asemanarea dintre Harry si mama sa, avand acelasi temperament puternic si vulcanic atunci cand isi doresc ceva cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here