Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Nu exista persoana sa nu fi auzit de ea. Pentru faptul ca nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, locul ei fiind ocupat la momentul respectiv de Bianca Dragusanu, bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune.

Pana in momentul de fata, pe Gabriela Cristea puteam vedea prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes. Bruneta are o vasta experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult ceea ce face, iar acest lucru se vede. Are si foarte multi fani, cu care incearca sa tina legatura cu ei cat poate de mult.

Despre ea se poate spune ca este o femeie implinita. Are o cariera in plina ascensiune si o familie superba. Este mamica a unei fetite superbe, Victoria, care ii da sens vietii sale. Gabriela si-a dorit foarte mult inca un copil, iar visul este pe cale sa devina realitate. Aceasta a ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil, care este tot fetita! Este in culmea fericirii.

Insa va fi nevoita sa nasca mult mai devreme. In urma controlului medical, acestia au sfatuit-o ca este cea mai buna varianta pentru ea si pentru copil: “Trebuie sa nasc in martie, dar totul se va intampla cu doua saptamani mai devreme. Practic, eu nu voi naste la 40 de saptamani, asa cum se intampla in mod normal, ci la 38 de saptamani. Nu este prematur, dar asa mi-au spus medicii ca este mai bine, in cazul meu. Eu am nascut prin cazariana si prima oara si trebuie sa am distanta de doi ani intre cele doua operatii… Eu nu voi avea doi ani si, prin urmare, ca sa evitam sa apara eventuale complicatii, e bine ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here