Simona Gherghe este una dintre cele mai discrete prezente din showbiz-ul romanesc, dar si una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV! Ea are o emisiune de succes in momentul de fata si se bucura de un mare numar de fani, care o urmaresc zilnic!

Se poate considera o femeie implinita, are o fetita superba, cariera ei este asa cum si-a dorit, iar sotul ei o completeaza perfect. Acestia au ales sa se casatoreasca fara a spune tuturor. Si-au invitat doar cei mai apropiati prieteni si familia. Evenimentul a fost unul extrem de restrans si atipic. Cu totii se asteptau la o nunta cu sute de invitati si foarte multe surprize. Dar Simona si Razvan Sandulescu si-au imaginat altfel unul dintre cele mai importante momente din viata lor.

Cand fetita lor a implinit un an, acestia s-au decis sa se cunune religios, intr-un cadru de poveste, total atipic pentru o vedeta autohtona. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” a vorbit despre aceasta alegere pentru prima data pentru o cunoscuta revista din Romania.

Intrebata cum au luat decizia de a se casatori doar religios si cum au pregatit acest eveniment fara sa afle toata lumea, aceasta a declarat:

“Tu ii spui in secret, eu ii zic discret, ca n-am facut niciun efort sa nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Razvan, care e pe 4 iulie. Ne gandisem sa organizam o mica petrecere la piscina. Si, daca tot am chemat prietenii si familia, am zis sa ne si cununam religios. Asa ca asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sa organizez cine stie ce, a fost o petrecere relaxata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here