Pe Andreea Balan o cunoaste toata lumea inca de cand era jumatatea blonda a trupei Andre. Timpul a trecut, iar cele doua componente s-au despartit si au urmat cariere solo. Andreea Balan se considera o femeie implinita in momentul de fata!

Andreea Balan este acum sotie si mamica. Cantareata este casatorita cu actorul George Burcea si au impreuna o fetita superba. Se considera o femeie fericita si implinita, insa mereu a simtit ca ii lipseste cel de-al doilea copil. Aceasta a declarat aproape la fiecare aparitie publica, atunci cand era intrebata despre micuta Ella, ca isi doreste inca un fratior pentru ea.

Din fericire, vestea a venit mai devreme decat se asteptau ei, iar Andreea si-a propus sa se retraga o perioada din activitatea artistica pentru a se dedica familiei sale. Mai ales pentru faptul ca se apropie de ultimul trimestru de sarcina si in aceasta perioada va avea nevoie de mai multa odihna.

Au incercat de cateva ori pana acum sa afle ce sex va avea copilul, insa medicul nu a putut sa le spuna ceva sigur pana de curand. Cei doi vor mai avea inca o fetita, iar cea mai mare dorinta a viitorilor parinti este ca cea mica sa fie sanatoasa:

“Suntem foarte fericiti si bucurosi. Este o binecuvantare a lui Dumnezeu. Ne doream doi copii si acum s-a implinit dorinta noastra. Ne bucuram foarte tare. Andreea este bine, este insarcinata in cinci luni, noul bebe o sa apara in viata noastra la inceputul lunii martie. Este o fericire extraordinara pentru amandoi. Abia astept sa imi petrec noptile si cu cel de-al doilea copil.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here