Simona Gherghe este o cunoscuta prezentatoare TV din Romania. Se bucura de o mare popularite, insa este una dintre cele mai discrete prezente din showbiz-ul romanesc. Ea modereaza o emisiune de succes, in direct, in momentul de fata si se bucura de un mare numar de fani, care o urmaresc zilnic!

Daca viata ei profesionala este asa cum si-a propus, se pare ca si in viata personala lucrurile ii merg la fel de bine, iar sotul ei o completeaza perfect. Simona Gherghe si Razvan Sandulescu au impreuna o fetita, pe care evita sa o expuna public, precum si toata viata lor persoanala. Acestia au ales sa se casatoreasca fara a anunta public acest lucru. Si-au invitat doar cei mai apropiati prieteni si familia.

Evenimentul a fost unul extrem de restrans si atipic. Cu totii se asteptau la o nunta cu sute de invitati si foarte multe surprize. Dar Simona si Razvan Sandulescu si-au imaginat altfel unul dintre cele mai importante momente din viata lor. S-au decis sa se cunune religios, intr-un cadru de poveste, total atipic pentru o vedeta autohtona. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” a vorbit despre aceasta alegere pentru prima data pentru o cunoscuta revista din Romania.

Nasii cuplului au fost jurnalistii Ionela Nastase si Vlad Petreanu, buni prieteni ai celor doi. Ceea ce trebuia sa fie o petrecere in cinstea sostului sau, cu care este cununata civil inca de cand era insarcinata in luna a opta, s-a transformat intr-o nunta.

Intrebata cum au luat decizia de a se casatori doar religios si cum au pregatit acest eveniment fara sa afle toata lumea, aceasta a declarat:

“Tu ii spui in secret, eu ii zic discret, ca n-am facut niciun efort sa nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Razvan, care e pe 4 iulie. Ne gandisem sa organizam o mica petrecere la piscina. Si, daca tot am chemat prietenii si familia, am zis sa ne si cununam religios. Asa ca asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sa organizez cine stie ce, a fost o petrecere relaxata.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here