Ploaia inghetata a afectat numeroase orase din Romania, printre care si Bucuresti. Primaria Capitalei a anuntat ca peste 150 de angajati ai autoritatii locale s-au aflat si in decursul zilei de duminica pe teren, pentru a indeparta toti arborii care pot pune in pericol viata cetatenilor sau pot produce pagube materiale insemnate pentru posesorii de masini.

Primaria sectorului 4 a fost prima care a transmis public faptul ca vor despagubi toti proprietarii de masini avariate, care nu detin polita de asigurare tip Casco. Acestia sunt asteptati incepand cu ziua de luni la sediul primariei. Este foarte important sa aveti poze cat mai clare pe care sa le atasati la dosar, dar si un martor va va fi de mare ajutor.

In comunicatul dat de primarie este specificat faptul ca aceasta problema va fi trecuta pe lista de urgenta: “Ploaia inghetata care s-a abatut asupra Capitalei a produs multe pagube proprietarilor de masini, astfel ca la initiativa Primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, autoritatea locala va veni in sprijinul acestora si ii va ajuta sa isi repare autovehiculele. Masura este destinata in special proprietarilor care, in lipsa unei asigurari de tip Casco, nu au cum sa acopere costurile de reparatii ale vehiculelor avariate de arborii cazuti in urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute.”

Proprietarii masinilor avariate vor beneficia de suport juridic in vederea intocmirii dosarului pentru a beneficia in cel mai scurt timp de compensatia financiara: “Cei afectati trebuie sa vina la sediul primariei, cu nota de constatare intocmita la fata locului de colegii de la Politia Locala Sector 4, iar juristii nostri le vor oferi suportul necesar intocmirii dosarelor de despagubire, astfel incat cererile sa fie solutionate in regim de urgenta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here