Veste proasta pentru Loredana Chivu si iubitul acesteia, Mihai Colesnicov. L-a prezentat ca si “om de afaceri”, iar acum au fost ridicati in calitate de suspecti in cazul unei fraude cu carduri bancare.

Cu doar cateva ore inainte de a fi ridicati de de agentii DIICOT, aceasta a fost prezenta la o emisiune televizata, unde a vorbit despre viata luxoasa pe care o duce alaturi de acesta. Desi sustine ca se poate intretine si nu are nevoie de un iubit potent financiar, aceasta este pusa sub acuzare intr-un dosar cu infractiuni informatice. A incalcat articolul 365 din Codul Penal, iar acest lucru se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

Blonda a iesit de la audieri cu ochii umflati de la plans.

A fost intrebata frecvent despre iubitul sau, dar mereu a evitat sa dea detalii. L-a prezentat ca un potent om de afaceri si a recunoscut ca relatia dintre ei nu a fost tocmai roz:

“Este adevarat ca s-a creat nebunie pe pagina mea de socializare pentru ca am postat imagini cu mine si Mihai, iubitul meu. E prima oara cand fac asta. Am avut iubiti, am avut relatii de lunga durata, relatii care au tinut si cativa ani, insa am preferat sa-mi tin viata privata departe de ochii curiosilor. Acum am simtit sa fac asta. Suntem impreuna de doi ani, e adevarat ca ne-am despartit acum cateva luni, dar ne-am dat seama ca nu putem unul fara celalalt.

Desi a trecut timpul, noi tot ne gandeam unul la celalalt… Nu obisnuiam sa ma afisez cu iubitii. Cu Mihai am locuit 2 ani in aceeasi casa, am trait ca o familie si n-a stiut nimeni. Ne-am despartit, si iata ca ne-am impacat. Am pus la punct niste detalii, ca sa nu mai existe discutii intre noi, si am decis de comun acord sa nu ne mai ascundem, sa ne asumam. Ne dorim sa fim impreuna, avem planuri serioase de viitor, ne dorim sa ne achizitionam o locuinta impreuna… si lucrurile sa mearga de la sine, pe un fagas normal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here