“Exatlon” este una dintre cele mai indragite si urmarite emisiuni din Romania. Mii de fani urmaresc cu sufletul la gura evolutia concurentilor si asteapta marele castigator al trofeului, dar si al premiului material.

In acest sezon, producatorii de la Kanal D au pastrat formatul emisiunii, iar acum a fost momentul ca cei doi antrenori sa isi faca aparitia. Este vorba despre marele castigator al primului sezon, Vladimir Draghia si despre Giani Kirita. Concurentii stiau ca urmeaza sa fie antrenati de catre cei doi, insa nu stiau ce echipe vor pregati fiecare.

Anuntul a fost facut de catre Cosmin Cernat, dezvaluind ca emotiile sunt la cote maxime in acest sezon. Vladimir Draghia ii va antrena pe Faimosi, iar Giani Kirita pe Razboinici. Fostul fotbalist a dezvaluit ca a venit cu forte proaspete si abia asteapta sa inceapa competitia.

La polul opus, Vladimir Draghia a declarat ca nu credea ca se va mai intoarce in Republica Dominicana, insa a promis ca va da tot ce poate pentru echipa pe care o antreneaza.

Echipa antrenata de Giani Kirita a petrecut o noapte la hotel si s-a rasfatat din plin, pe cand  echipa lui Vladimir Draghia a dormit la cotet. Primul castigator al concursului “Exatlon” a dezvaluit ca in acest an coditiile sunt mai grele decat in primul an si le-a dat sfaturi concurentilor din propria sa experienta, moment in care a fost luat la rost de catre Giani Kirita:

“Hai, ba, opreste-te! Vorbesti mai mult decat Cazacu! Ai uitat. Gata, ca mai suntem si noi! Vorbesti tu prea mult. Ne-ai disperat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here