Razvan este cunoscut publicului in urma participarii la emisiunea “Insula Iubirii”, unde a participat alaturi de iubita sa, Cati, vrand sa isi testeze iubirea. Acesta a devenit in scurt timp un personaj extrem de controversat datorita nenumaratelor minciuni pe care le spunea in timpul emisiunii.

A fost dat de gol de catre producatorii emisiunii, iar cand si-a dat seama ca nu are cum sa mai intoarca lucrurile in favoarea sa, acesta si-a cerut scuze intregii echipe. Insa minunea a durat, in cazul lui, pana cand a fost difuzata emisiunea, urmand o serie de amenintari la adresa echipei de productie, cat si a lui Radu Valcan.

Lucrurile s-au calmat atunci si subiectul s-a inchis, insa Razvan continua sa ramana in centrul atentiei prin postarile pe care le face in mediul online, mai ales cele in care isi expune parerea sa despre femei.

Cand parea ca s-a linistit alaturi de noua sa iubita, Razvan a ales sa se desparta de aceasta printr-un mesaj pe retelele de socializare:

“Imi cer mii de scuze, pentru acest mesaj!! Vreau sa iti spun ca am ales sa ma retrag si stiu foarte bine ca ai simtit asta!! Dar ai constientizat de la inceput ca nu mai pot sta langa tine daca vei gresi… am ales sa mai raman langa tine pentru ca si tu in unele momente grele din viata mea ai ramas … acum ca te-am simtit mai bine, (psihic si moral) am ales sa ma retrag!!

Sper ca ai invatat sa fii puternica si ca nu vei mai repeta greselile din trecut… La fel cum si eu am avut de invatat multe de la tine stiu si sunt sigur ca si tu ai invatat de la mine sa nu mai lasi pe nimeni sa te calce in picioare!! maybe in another life!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here