Andreea Balan este o cantareata extrem de cunoscuta si indragita. Prezenta pe scena inca de la o varsta frageda, nu exista persoana sa nu o cunoasca inca de pe vremea in care facea parte din trupa “Andre”, alaturi de Andreea Antonescu. Cu trecerea timpului, aceasta s-a tranformat intr-o femeie de succes, cu o familie extrem de frumoasa, iar acum sunt in asteptarea celui de-al doilea copil.

Vedeta si-a dorit foarte mult un copil, iar visul i s-a indeplinit alaturi de Geroge Burcea. Cei doi au avut parte de o nunta de vis, pe o plaja din California. Si-a creat singura rochia de mireasa, exact asa cum si-a imaginat-o, reusind sa infatiseze o mireasa delicata si feminina, inserand si detalii moderne.

Andreea Balan este mama de 2 ani de zile si are o fetita minunata, Ella, pe care a tinut-o departe de ochii curiosilor. Prima fotografie cu fata micutei a fost facuta publica in momentul in care a dezvaluit ca este insarcinata a doua oara. Urmeaza sa devina mama din nou in primavara anului viitor, iar pana atunci isi concentreaza toata atentia asupra carierei sale si a vietii de familie.

Cum Craciunul este aproape, blonda nu a rezistat pana in Ajun pentru a imbodobi bradul si s-a apucat mult mai devreme. S-a bucurat si de un ajutor neasteptat din partea Ellei. Micuta a fost fotografiata de catre mama sa, apoi a impartit cu prietenii sai virtuali poza. Fetita Andreei a cucerit imediat inimile internautilor cand au vazut-o in culmea fericirii.

“Fericirea Ellei la impodobirea primului ei bradut este molipsitoare”, a scris Andreea in dreptul unei fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here