“Insula Iubirii” este una dintre cele mai cunoscute emisiuni din Romania, care creeaza o serie de controverse dupa fiecare sezon. Cuplurile se inscriu la aceasta emisiune pentru a-si testa iubirea, iar de cele mai multe ori cand in ispita, primid toata atentia pe care acasa nu o au din partea partenerilor.

Alexandra a venit alaturi de Aurel in Thailanda si credeau ca nu o sa ii desparta nimic. Dar au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri. Amandoi au marturisit, ca din prea multa dragoste, aceasta i-a trecut peste multe infidelitati barbatului. Sa isi demonstreze ca s-a schimbat, a acceptat propunerea iubitei sale de a merge la castingul pentru “Insula Iubirii”. Din pacate, Aurel a dezamagit-o iar pe Alexandra si cei doi s-au despartit.

Pe Catalin si Nico toti ii vedeau casatoriti si asteptau doar sa le fie comunicata data nuntii pentru a sarbatori marele eveniment. Cei doi au venit increzatori in relatia lor. Erau impreuna de doi ani, dar aveau in spate o prietenie de inca zece ani. Acest lucru era o baza puternica la baza relatiei lor. Totul pana cand au ajuns in Thailanda, iar Catalin a cunoscut-o pe ispita Nicoleta, de care s-a indragostit nebuneste. Nico a decis sa lupte pentru relatia ei, insa Catalin a lasat-o pentru ispita. Dar dupa nici trei luni, Catalin s-a intors in genunchi la fosta sa iubita si a cerut-o de nevasta, aceasta acceptand pe loc.

Chiar inainte de nunta, acestia s-au despartit, dar au ramas in relatii bune. Surpriza este cine ii este alaturi acum lui Catalin. Ca intre cei doi exista o altfel de relatia a fost mereu banuit, dar acum exista si dovada. Mai exact, barbatul s-a filmat in timp ce se auzea cunoscuta melodie a lui Frank Sinatra, I love you baby, dedicandu-i piesa.

Dar raspunsul Alexandrei a fost mult mai clar: “Daca munciti de noapte si datul jos din pat va cauzeaza probleme, stiu exact solutia! Mester Catalin sare in ajutor! Ce trebuie sa faci? E simplu! Ii dai un mesaj in care ii spui „Mi-e dor de tine si te iubesc” iar apoi el trimite video in care tipa precum o capra. Multumesc, acum trezitul nu mai e o problema. Ca vorbeai azi de promovarea lucruruilor simple, eu promovez treziera alaturi de tine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here