In urma cu cateva luni, au inceput filmarile pentru cel mai nou show matrimonial difuzat in Romania, “Puterea Dragostei”. Toate echipa de productie, impreuna cu Andreea Mantea si concurentii s-au mutat in Turcia.

Prezentatoarea si-a luat si baietelul impreuna cu ea, pentru a-i fi mai usor, mai ales ca va sta sase luni de zile. Este fascinata de tot ceea ce inseamna Istanbul, gastronomie, iar orasul i se pare extrem de frumos. Din pacate, nu are parte de aceleasi bucurii pe platoul de filmare, unde incep sa apara din ce in ce mai multe conflicte intre concurenti.

Unul dintre cele mai vechi este cel dintre Adrian si Rafaela, care pare ca nu se termina curand, cei doi refuzand sa ingroape securea razboiului. Adrian este si un barbat foarte vulcanic, iar personalitatea Biancai nu este usor de tolerat pentru el, iesindu-si din fire de nenumarate ori.

Refuzand sa ii mai accepte jignirele, Rafaela a rabufnit si l-a amenintat ca il va da in judecata: “De ce te-ai purtat frumos toata saptamana cu mine si acum ca ai auzit ca vreau sa plec te iei de mine? Uite ce urat vorbesti cu o femeie! M-ai injurat, am trecut peste! Daca erai barbat, nu te comportai asa cum te-ai comportat si in gala trecuta. Esti un baietel de 21 de ani. Dupa plecarea mea o sa se vada cine ce este si cum. Nu sunt o pierzatoare daca plec. Imi doresc sa plec sa nu ma mai intorc in aceasta emisiune.”

Pentru ca Adrian nu se putea abtine sa nu jigneasca, Andreea a luat atitudine: “Adrian, suficient! Ai deja un cartonaş galben, iti promit ca ti-l dau pe al doilea, personal! Si opreste-te din jigniri, nu in fata mea, daca ati venit aici sa faceti circ, macar nu in fata mea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here