Pentru majoritatea telespectatorilor emisiunii “Exatlon”, Alin Andronic a fost adevaratul castigator, nu Beatrice. Popularitatea sa a crescut foarte mult in urma acestui concurs, insa el a ramaas acelasi om simplu si nu si-a schimbat viata cu nimic.

Dupa ce s-a intors in Romania, acesta s-a intors in Germania si si-a reluat stilul normal de viata, fara a se schimba in vreun fel, ramanand acelasi om integru dinaintea plecarii in Republica Dominicana. Este o persoana foarte activa pe retelele de socializare si tine legatura cu toate persoanele care l-au sustinut pe toata durata concursului. Fanii sai sunt extrem de curiosi si l-au intrebat care este stilul sau de viata in Germania si cum s-a schimbat de cand este cunoscut.

Alin a marturisit ca duce aceeasi viata simpla, ca bea apa de la chiuveta si asta nu pentru ca nu si-ar permite sa isi cumpere, ci pentru ca asa prefera el. Mai mult, ii place sa doarma pe o canapea si sa se relaxeze ducand viata pe care si-o doreste, fara a-l interesa de opiniile celor din jur.

Referitor la criticile pe care le primeste adesea la adresa lui Beatrice, acesta i-a luat apararea in fata internautilor: “Stop, va rog!!! Lucrurile au degenerat intr-o directie foarte urata in ultimele zile. Citesc foarte multe injuraturi la adresa lui Beatrice Olaru. Noi concurentii, atat faimosii cat si razboinicii am ramas prieteni si am trecut peste toate neintelegerile care erau normal sa apara in situatii extreme cum sunt cele de la Exatlon. Cu totii suntem oameni, cu totii facem greseli. Niciunul dintre noi nu este perfect si nici nu va fi vreodata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here