Una dintre cele mai noi vesti legate de “Ferma Vedetelor” este cea legata de schimbarea prezentatoarei. Incepand cu noul sezon nu o vom mai vedea pe Monica Barladeanu, ci pe Mihaela Radulescu alaturi de Cristian Bozgan.

Iar daca Mihaela Radulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o prezenta atat de cunoscuta in lumea televiziunii, Cristian Bozgan a stat pana acum departe de lumina reflectoarelor. Este un barbat cu o experienta vasta in ceea ce priveste pregatirea militara si specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Acesta a acumulat foarte multe informatii, iar acum este pregatit pentru a supravietui in orice mediu, inclusiv paduri.

El va fi persoana care va da sarcinile, dar le va fi alaturi cu sfaturi si ii va indruma catre cele mai bune si utile decizii pentru munca in echipa. In acest sezon se va filma iarna, in conditii extreme, in muntii din Romania, departe de civilizatie.

Primele editii au fost prezentate de catre Iulia Vantur, urmata de Monica Barladeanu, iar acum a preluat stafeta Mihaela Radulescu. Frumoasa bruneta are si un mesaj pentru cea care ii va lua locul la cunoscuta emisiune: “Ferma Vedetelor a fost una dintre cele mai tari experiențe din 2018! Am cunoscut oameni speciali și am legat prietenii pe viață. Astăzi predau mai departe ștafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desâvârșit si prietenă de 20 de ani. Am toată siguranța că Ferma n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu??. Welcome back @mihaelaradulescuschwartzenberg”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here