Iulia Albu este cunoscuta pentru criticile pe care le face la adresa vedetelor in privinta alegerilor vestimentare. A urmat o facultate in acest sens, pentru a fi cat mai pertinenta, descoperindu-si pasiunea pentru haine si moda dupa casnicia cu celebrul designer de incaltaminte Mihai Albu.

Iulia face comentarii acide la adresa vedetelor din Romania, iar acest lucru i-a adus un val de critici de-a lungul timpului, intrand in multiple conflicte din acest motiv. Cea care a fost luata in colimatriu de aceasta data este Andreea Marin, despre care fosta jurata de o cunoscuta emisiune despre stil nu a avut cuvinte de lauda. A comparat-o cu o taranca veritabila, cu o coasa pe umar si un top in mana.

Totul a pornit de la fotografia incarcata de Andreea Marin pe retelele de socializare, in timp ce se afla sa sala de sport, intr-o scurta pauza de la antrenament. Zana de la “Surprize, surprize” si-a inceput noul an in forta, mergand regulat la sala de sport si indemnand pe toata lumea sa ii urmeze exemplul. Insa Iulia Albu nu a fost deloc impresionata de acest lucru, ba chiar a criticat-o pe blogul ei personal, comentariul nefiind tocmai unul de bine:

“Patrunjelu-i lung si gros/Astazi eu ma duc sa cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea stie ea cum sa puna mana pe bara orizontala, dar macar incearca!
– Andreea, se tine cu mainile, nu «se atarna de»!
Ai putea lua lectii de la doamna din partea dreapta, o tarancă veritabila de nota 10, despre care prietena noastra, Gabriela Ilies, a scris un articol de senzatie. In rest multe fite pentru nimic si poze in chiloti cand chiar nu este cazul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here