Asociatia de Proprietari al blocului in care locuieste Vica Blochina deschide al treilea proces impotriva acesteia. Vedeta a uitat de cateva luni bune sa plateasca intretinerea, asa ca a fost data in judecata pentru datoriile uriase. Superba blonda are de achitat nici mai mult, nici mai putin de 2.500 de euro!

Vica traieste intr-un apartament de 100 de metri patrati, in Centrul Capitalei, in valoare de 350.000 de euro. Locuinta a fost un cadou de la Victor Piturca pe vremea cand cei doi erau impreuna. In acest complex, intretinerea nu este tocmai ieftina, iar Vica a ramas de cateva ori in urma cu plata. Si asta nu pentru ca nu ar avea bani, ci pentru ca… uita sa o plateasca.

In anul 2015 s-a mai intamplat acest lucru, iar din cauza unei datorii colosale, blondina era sa fie evacuata din casa. Pensia alimentara castigata de la Piturca in instanta a ajutat-o insa sa scape din belele. Iata ca acum are, din nou, probleme cu administratia. In urma cu cateva luni Asociatia a dat-o in judecata pentru o datorie in valoare de aproximativ 5.000 de ei, iar magistratii judecatoriei Sector 4 au dat o decizie la inceputul lui decembrie prin care o obliga sa achite suma, dar si penalitatile de intarziere, plus cheltuielile de judecata.

Numai ca de la momentul actiunii si pana acum datoria sa dublat, iar Vica apare pe restantier cu 10.000 de lei. Administratora blocului a fost contactata telefonic. “Este singura persoana din bloc care are datorii atat de mari la intretinere si, in plus, e si rau platnica. Doar dand-o in judecata am reusit sa recuperam anumite datorii la intretinere, credeti-ne ca ne-am saturat si noi de aceste procese. In toamna lui 2017 a avut doua popriri cu executare judecatoreasca pentru datorii in valoare de 17.000 de lei, iar acesti bani i s-au luat din cont. Bineinteles ca de atunci a acumulat alte datorii si a trebuit din nou prin Asociatia de Locatari sa deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit si ceilalti locatari”,a spus doamna Nistor, pentru Click!

Vica Blochina declara la randul ei ca doamna administrator este o femeie dificila. “Eu nu ma pot intelege cu ea. Este o femeie artagoasa si cu toti vecinii din bloc se cearta si le face procese, nu doar mie. Probabil pentru faptul ca sunt vedeta face lucrurile astea. Eu ce sa zic, ma bucur ca i-am dat doamnei de lucru, are si ea o ocupatie. Chiar as ruga-o sa imi multumeasca ca i-am dat o ocupatie. Vreau sa va spun ca eu in decembrie am achitat prin banca peste 17.000 de lei pentru intretinere. Nu inteleg despre ce datorie vorbeste si pentru ce m-a dat inca o data in judecata. Este adevarat ca nu stiu pe ce luni am achitat si nici nu am fost la avizier sa vad tabelul la intretinere”, ne-a spus vedeta tv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here