Betty Stoian si Catalin Visanescu si-au indeplinit visul de a deveni parinti. Cantareata si sotul ei sunt extrem de emotionati de cate ori sunt preajma celui mic, iar de cand au ajuns acasa in noua formula, Catalin isi dedica tot timpul familiei si se asigura sa nu le lipseasca nimic.

Venirea pe lume a micutului Matthias Stefan este cea mai mare fericire din viata cuplului format din Betty Stoian si Catalin Visanescu .  Cantareata a nascut un baietel perfect sanatos si nu a avut probleme dupa nastere. A primit nota 10 din partea medicilor si a cantarit 3,1 kilograme.

Catalin a vrut sa ii primeasca pe micut si pe sotia sa cum se cuvine, cu patutul montat si ornat foarte frumos, cu baloane cu heliu, dar si flori pentru proaspata mamica. Isi doreste tot ce este mai bun pentru cele mai importante persoane din viata sa. Soacra lui Betty este cea care ii va fi alaturi non-stop. Este foarte fericita in noua postura de bunica, dar si pentru faptul ca bruneta o considera a doua sa mama.

Nu este singura care ii acorda tot creditul in noua postura. Sotia lui Florin Salam, Roxana Dobre, a declarat ca Betty va fi o mama extraordinara si are foarte mare incredere in ea. In trecut, ea a ajutat-o pe Roxana Dobre dupa ce a nascut si s-a descurcat de minune.

Prima declaratie a lui Catalin dupa ce a devenit tatic: “Nu pot descrie in cuvinte ce sentimente m-au trecut ieri, azi si pentru tot restul vietii. Minunea noastra care a venit pe lume ne-a umplut sufletul de bucurie, lacrimi, zambete si clipe pe care nu el poti uita niciodata! Baietelul nostru Matthias Stefan este si va fi cea mai mare bucurie a vietii noastre si de-acum tot universul nostru “a lui mami si al lui tati” se va invarti in jurul lui. Te iubim pana la “Doamne Doamne” si inapoi sufletelul nostru mic si frumos.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here