Emisiunea “Vulturii de noapte” a debutat in aceasta toamna, iar in rolurile de prezentatori au fost Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav. Asta pana cand dinamovistul a plecat in Republica Dominicana!

Locul sau a ramas liber in momentul in care Giani Kirita a luat decizia de a se intoarce in Republica Dominicana si de a fi antrenorul “Faimosilor” in drumul spre marele premiu. Producatorii s-au gandit ca cel mai indicat, pentru aceasta inlocuire, este un alt cunoscut prezentator TV din Romania.

Bursucu a aparut in cadrul primei emisiuni deghizat. Si-a ales personajul “Carlas Dreams” si a surprins placut telespectatorii. Giani Kirita a fost extrem de emotionat in ultima sa emisiune, iar aceleasi emotii le-a experimentat si coregraful in noua postura.

 

Inainte de plecarea dinamovistului in Republica Dominicana, Bursucu i-a transmis un mesaj: “Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo.”

Ultima emisiune in calitate de prezentator al emisiunii “Vulturii de noapte” a fost dedicata dinamovistului, iar colegii sai au empatizat cu el. Catalin Cazacu i-a transmis prietenului si colegului sau: “Giani, aceasta este ultima ta editie «Vulturii de noapte», inainte de plecarea ta la Exatlon si as vrea sa nu fiu eu cel mai emotionat! Pentru ca, asa cum bine stii, noi doi am petrecut mult mai mult timp decat … trebuia sa petrecem! Astazi este pentru ultima oara cand „zbori” cu doi vulturi, eu si Victor, si te lasam sa iti faci de cap! Este petrecerea ta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here