Daniela Crudu este una dintre cele mai nonconformiste persoanel publice din Romania! Nu de putine ori deranjeaza cu sinceritatea sa. Dar totodata este o fire optimista si mereu cu zambetul pe buze!

Prin prisma spiritului sau competitiv si atitudinea pozitiva, a venit si propunerea de a lua parte la concursul “Ultimul Trib”. Fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta a acceptat si a plecat in Madagascar, impreuna cu restul concurentilor. Lupta se anunta una grea, iar rezultatele de pana acum dovedesc acest lucru. 

Parcursul sau in ultimul episod difuzat de Antena 1 a fost de la agonie la extaz. A reusit sa castige un important duel si dreptul de a sta in vila, dar s-a accidentat grav. Inca de dimineata aceasta a avut dubii in privinta duelului: “M-am trezit foarte nervoasa, aveam o stare proasta. Noaptea m-am trezit nelinistita, aveam o multime de ganduri, nu stiam daca am luat decizia corecta. Ma gandeam ca daca trec peste Duelul acesta, nu ma mai doboara nimic.”

Atitudinea partenerului de la duel, Mirel, a fost la inceput sfidatoare la adresa brunetei: “Daniela? E prea usor, pentru mine este cea mai slaba.” S-a luat decizia de a nu fi o proba de forta, ci una de logica, pentru ca niciun concurent sa nu fie dezavantajat.

Daniela si Mirel au parcurs un traseu cu obstacole, iar la final au fost nevoiti sa formeze un cifru. Bruneta a fost ajutata de colegii sai si a reusit sa castige fara probleme in fata adversarului: “Din tot sufletul au incercar sa ma ajute, am simtit-o.”

La urmatoarea proba, pentru teritoriu, Daniela a vrut sa isi ajute echipa in continuare, insa s-a accidentat pe traseu. A cazut de pe barna din lemn pe o mana si a fost scoasa din joc pe targa, cu ajutorul medicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here