Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul, fiind un eveniment de maxim interes.

Pana acum, toata lumea astepta cu sufletul la gura anuntul ca Meghan Markle si Printul Harry vor deveni parinti. Au existat foarte multe speculatii pe tema acestui subiect, dar pana azi nu a existat o confirmare oficiala. Primul semn despre faptul ca Ducesa de Sussex este insarcinata a fost vestimentatia. In ultima perioada a purtat haine largi, care i-au ascuns burtica.

Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, si printul Harry, in varsta de 34 de ani, asteapta venirea pe lume a primului lor copil. Acest lucru se va intampla in primavara anului 2019, iar cei doi sunt extrem de emotionati. Ducele isi dorea de foarte mult timp sa devina tatic, iar acum i se indeplineste un mare vis!

 

 

Surse din interiorul palatului au declarat pentru presa tabloida faptul ca Meghan nu vrea sa angajeze foarte multe persoane care vor avea grija de copilul sau, ci o prefera pe mama sa. Iar tabloidul Daily Star a surprins-o pe mama Ducesei de Sussex mergand la cursuri de bona si se specializeaza in yoga prenatala. O sursa din interiorul scolii pe care o urmeaza Doria: “Brandi si Hannah sunt cele doua doamne care o invata sa devina bona.”

O sursa din interiorul palatului a dezvaluit detalii despre relatia dintre Meghan si mama sa:

“Meghan nu vrea sa angajeze prea mult personal dupa ce va naste. Ideea ca mama sa sa se mute cu ei si sa ia rolul rolul de bona i se pare cea mai buna idee. Cu atat mai mult, cu cat este exact ce isi dorea Doria de mult timp sa faca. Ea deja s-a specializat si in yoga prenatala. A invatat tot ce trebuie despre alaptate, notiuni de baza pentru cresterea bebelusilor, metode de resuscitare si acordarea primului ajutor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here